top of page

Natuurlijk voert SED ook tal van andere werken uit.

Even een overzicht.

 

Staat wat u zoekt hier niet bij? Niet alle activiteiten die SED uitvoert komen op de website te staan. De kans dat wij u alsnog kunnen helpen met uw wens of vraag is dus zeker niet onbestaand. Neem daarom gerust contact met ons op. 

 

 

 

Oplaadpunten voor elektrische fietsen

 

Elektische fietsen worden met de dag populairder. En daarmee ook de vraag naar oplaadpunten voor de batterijen ervan. 

SED biedt daarom verschillende modellen en formaten aan die aan alle wettelijke normen voldoen.

 

 

 

Draadloze audioinstallaties

 

Heeft u graag dat u muziek automatisch begint af te spelen wanneer u thuis komt? Belt u graag hands-free tijdens het koken?

Vraag ernaar! Wij bieden kant en klare systemen aan die dit zonder enige moeite mogelijk maken. 

 

 

 

Oplaadpunten voor gastentoestellen

 

Een topper in ons gamma: Oplaadpunten voor gastentoestellen.

De dag van vandaag wordt de wereld gedomineerd door allerlei gadgets gaande van slimme horloges, tot smartphones, maar ook naar slimme brillen en sierraden. Een nadeel van deze evolutie is dat deze toestellen vaak zonder batterijspanning raken op momenten dat we buitenshuis zijn.

 

Met de universele oplaadpunten is dit verleden tijd. Zowel voor restaurants, winkels, kantoren als privégebruikers. Al dan niet te voorzien van timers, tellers, vergrendelingen en betaalvergrendeling. Vraag ernaar!

 

 

 

Telsystemen voor parkings

 

Weet u graag hoeveel personen er op jou parking aanwezig zijn? Plaatst u graag lichten die aangeven of er nog plek vrij is op de parking? Weet u graag hoeveel wagens er per uur/dag uw parking bezoeken om bijvoorbeeld analyses te maken van u piekuren? Wil u graag een slagboom die enkel opent wanneer er voldoende plek is? Mogen enkel personen met een badge uw terrein betreden? Met de op maat gemaakte parkingsystemen van SED is dit geen enkel probleem. Voor elk van uw wens maken wij een op maat gemaakte installatie met de mogelijkheid om te loggen of online gegevens te laden vanaf uw PC, smartphone of tablet. Ook het draadloos openen of sluiten van afsluitingen behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

Automatische was sortering

 

Het is haast niet bij te houden hoeveel tijd men wekelijks spendeert aan het doen van de was. Sorteren per kleur, stof, toegalaten was temperatuur, men ontkomt er niet aan.

 

Eén manier om het op te lossen is een huishoudhulp in dienst nemen. Een andere is een afspraak maken met SED en de mogelijkheden overlopen van een automatische sorteersysteem dat het werk voor u doet. Elk van deze systemen wordt op maat gemaakt voor de klant en is hierdoor variabel in afmetingen en mogelijkheden. Het eindresultaat blijft echter hetzelfde: wanneer men in de wasplaats komt ligt al uw kleding en wasgoed ordelijk gesorteerd klaar om rechtstreeks de machine in te gaan.

 

 

 

 

 

 

oplaadpunt el. fiets
draadloze audio
oplaadp. gastentoest.
telsystemen parkings
bottom of page