top of page

Naast de troeven waarmee we bekend werden-, zoals ons oog voor detail en voortdurende innovatiedrang, zijn er nog enkele andere troeven die onze firma typeren. Hieronder vindt u er enkele.

Constante bijscholing

Onze medewerkers zitten alles samen gemiddeld 100 uur per persoon per jaar achter de schoolbanken voor het onderhouden en vernieuwen van hun kennis. Het gaat hierbij over de meest uiteenlopende pakketten, gaande van het behalen van certificaten en diploma’s, tot het bijscholen van reeds verworven behendigheden.

Ook zitten wij in een programma waar wij samen met de klant rechtstreeks feedback geven naar de fabrikanten toe, om hun producten te verbeteren.

Bij meerdere merken thuis

Wij houden ervan om ons gamma zo ruim mogelijk te laten. Daarom werken wij samen met meerdere domotica-fabriekanten, en hebben wij ook telkens één medewerker die zich extra specialiseert in één merk. Zo kunnen wij steeds de juiste technieker bij de juiste woning zetten, afhankelijk van de wens van de klant. Tevens kennen wij ook de vertegenwoordigers van onze merken persoonlijk, waardoor een naadloze service vanzelfsprekend is.

In meerdere markten thuis

SED zit niet vastgeroest aan één sector.

Naast elektriciteitswerken en domotica hebben wij ook nog enkele andere diensten en sectoren waarin wij vertegenwoordigd zijn. Zo hebben wij sinds 2016 ook een tak ‘SED-industries’, die allerhande industriële opdrachten uitvoert voor zeer uiteenlopend pallet van klanten.

Referenties hiervan: Lunch Garden, Q8, Jan De Nul, Herbosch-Kiere, Groep Lima’s, DPD,…

Vrienden en familie

Iedereen die bij SED werkt is met elkaar verbonden. Sommige door het jaren lang samenwerken, andere omwille van familiebanden. Dit maakt dat we een hecht team zijn dat steeds op elkaar kan rekenen. De klant krijgt naast één aanspreekpunt ook steeds een gemotiveerde ploeg die steeds open staat voor ideeën en vragen.

bottom of page