top of page

Doe het zelf

doe het zelf: 1

Het gebeurt steeds vaker dat mensen zelf de handen uit de mouwen steken in hun nieuwbouw-/renovatiewoning. Dit geeft niet enkel voldoening, maar helpt ook om een aardige cent uit te sparen. Zelf domotica plaatsen is eenvoudig mits de juiste begeleiding. 

 

Om aan deze vraag te beantwoorden bieden wij verschillende 'pakketten' aan.

 

De meest courante samenstellingen zijn:

 

20%

Een technieker van SED tekent af waar er geslepen en gekapt dient te worden. Hij legt de klant uit hoe dit moet en wat de aandachtspunten zijn. Hierna doet de klant al het slijp-, kap-, breek- en opkuiswerk. SED voert dan de rest van de werkzaamheden uit.

 

50%

Naast het zelf uitslijpen van de sleuven legt de klant ook de kabels. Het plan hiervoor wordt opgesteld door een technieker van SED. De klant hoeft enkel af te lezen wat er moet gebeuren. Eens alles ligt komt er een technieker ter plaatsen om alles te controleren. Liggen alle leidingen juist? Dan kan de bezetter komen om alles toe te smeren. Hierna werkt SED de rest van de installatie af.

 

80%

Niet enkel worden de sleuven en kabels door de klant op de juiste plaatsen voorzien, maar ook de schakelaars en stopcontacten worden door de klant aangesloten.

Het enige dat SED nog doet is de zekeringkast aansluiten, de plannen opmaken, en controle uitvoeren op belangrijke momenten. Het aantal manuren wordt hierdoor enorm beperkt, wat het mogelijk maakt om een flink bedrag uit te sparen.

Uiteraard heeft de klant nog steeds dezelfde service, ondersteuning en adviezen.

 

Ook wanneer het budget beperkt is heeft SED een professionele oplossing op maat. 

Zelf domotica leggen is zo een fluitje van een cent!

bottom of page