top of page
horecazaken 1

Horecazaken

SED werkt zeer vaak samen met de horecasector. Dit komt vooral door het feit dat we multi-inzetbaar zijn. Van het inrichten van de keuken (heldere werkverlichting, noodverlichting, driefasige stopcontacten voor industriële ovens, deuropeners, koelceltoebehoren,…) tot en met het perfectioneren van de zaal (warme verlichting, loungeverlichting, accentverlichting, oplaadpunten voor gastentoestellen, discrete verwarmingselementen,...), SED doet het allemaal!

 

Ook het plaatsen/vervangen van buiten-, parking-, en terrasverlichting behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard staan wij ook in voor alle overige elektrowerken van zowel het bezoekers als het privé gedeelte.

SED is gespecialiseerd in toog-, schap-, en indirecte verlichting. De juiste verlichting doet dan ook zeer veel voor uw zaak. Het kan een totaalconcept creëren of kracht bijstaan. Ook de vraag om de gevoelstemperatuur in een zaak gevoelig te verhogen door verlichting komt steeds vaker voor. Wij bieden verschillende methodes aan om aan deze wensen te voldoen.

 

Een goed voorbeeld van wat SED voor uw horecazaak kan betekenen vindt u terug op één van de drukstbezochte plekken in Antwerpen; het Metropoliscomplex, waar wij de verlichting deden van ‘Take Two’. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk zeker ook enkele andere horecazaken die beroep deden op SED in onze fotogalerij.

 

RGB verlichting
Indirecte verlichting
www.sed-automatisatie.com
bottom of page