top of page
particulier 1

Particuliere woningen en appartemensbouw

Voor alle elektriciteitswerken van uw woning of appartement(gebouw) kan u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als totaalrenovaties.

Alles begint met een uitgebreid gesprek voor aanvang van de werken. Op deze manier overlopen wij samen u uw wensen en behoeften, in opdracht u de installatie aan te bieden die het beste bij u past.

Zo bent u zeker dat alle lichtpunten, stopcontacten en schakelaars optimaal geplaatst zijn voor een naadloos comfort.

Tevens hebben wij verschillende demo koffers met stalen en voorbeelden die het u als klant eenvoudig maken de juiste beslissingen te nemen.

 

Wij lichten graag even enkele belangrijke puntjes toe waar wij onze aandacht op leggen.

De klassieke elektrische installatie kent voor ons geen geheimen. Net als bij elke installatie luisteren wij ook hier naar alle noden en behoeften van de klant, en zorgen wij ervoor dat er overal voldoende lichtpunten, schakelaars en stopcontacten zijn. 

Ook de verlichtingsplannen en de opbouw van de armaturen zelf nemen wij voor onze rekening, zowel binnen als buiten. 

Wenst u een poort of sectionaalpoort? Wij zorgen voor de beste sturing, aan de beste prijs. 

Klassieke elektriciteit

part.domotica

Domotica is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Het vereenvoudigd niet enkel het dagelijks leven, maar verhoogd ook de veiligheid en het comfort. Bovendien helpt het ook nog eens actief om energie te besparen. Het is daarom dat anno 2018 reeds 70% van de woningen wordt uitgerust met domotica. Een van de redenen hiervoor is de zeer betaalbare instapprijs, en het minimale prijsverschil met een klassieke installatie.

Meer weten? Dat kan u hier verder lezen.

Domotica

verlichting

Of het nu gaat over de verlichting van uw nieuwbouwwoning, het het vervangen van u huidige lichtarmaturen, bij SED bent u aan het juiste adres. 

Wij hebben een groot gamma verlichtingsarmaturen dat u zelf kan uitkiezen aan de hand van enkele handige catalogussen. Ondertussen kan u rekenen op het juiste advies op maat, eventueel vergezeld van een lichtstudie.

Wij doen zowel binnen als buitenverlichting.

Verlichting

aanpasbaar wonen

Aanpasbaar wonen

Dit impliceert dat wij onze installaties opbouwen op een dusdanige manier dat u uw woning kan blijven gebruiken in elke fase van je leven. Of u nu 28 of 82 jaar oud bent, uw schakelaars, stopcontacten en toestellen staan steeds op de juiste plaats.

andersvalieden

Wonen voor andervalieden

De ultieme uitdaging van vandaag is mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving laten wonen op een zo zelfstandig mogelijke manier. Onze technologie biedt hierbij misschien wel de perfecte helpende hand waar nodig. Een harmonie tussen nauwkeurig geplaatste sensoren en een geheugen dat ongebruikelijke handelingen waarneemt helpt om ten allen tijden de veiligheid te bewaren en in te grijpen wanneer nodig. 

Het registreert bijvoorbeeld hoe lang er reeds geen beweging meer is waargenomen in huis. Is er iemand thuis, die al langer dan 10u niet bewogen heeft? Dan belt het zelf om hulp. Deze en nog vele andere opties kunnen helpen om weldegelijk het verschil te maken. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

bottom of page